La Ciencia Ficción

La AFI describe el género de ciencia ficción como "un género que une una premisa científica o tecnológica con la especulación imaginativa. Aún si hay un objeto volador flotando en el espacio o girando sobre una ciudad en un planeta distante, en la base de toda película de ciencia ficción hay la provocativa pregunta: ‘¿Qué pasaría si…?’ El género de ciencia ficción presenta historias y situaciones que tocan nuestras esperanzas más brillantes y miedos más oscuros acerca de lo que pudo, un día, ser verdad.”

Buscar este blog

Frases célebres:

"Un sutil pensamiento erróneo puede dar lugar a una indagación fructífera que revela verdades de gran valor." Isaac Asimov.

"La Realidad es aquello que, incluso aunque dejes de creer en ello, sigue existinedo y no desaparece".
Philip K. Dick.

Microrelato - Facebook

- Has vist com s’ha engreixat la Mireia? – Li pregunta la Carme mentre remena la tassa de cafè.
- Sí, ja he vist les fotos que ha penjat en el perfil, i has vist amb qui surt? – li respon fanfarrona la Marta.
- Sí, amb aquell noi de la seva classe, en Pol! que, per cert, ha envellit tan malament...-
- No sé què hi fot amb un noi tan lleig. Tot i que ella, amb el que s’ha engreixat, tampoc pot aspirar a molt més.- Li diu la Marta tot escapant-se-li un somriure murri.
- Si almenys li fes cas... perquè no li posa mai comentaris al mur, ni a les fotos- Li diu recelosa la Carme. Tot seguit, aixeca el dit per demanar un altre croissant. I afegeix:
- Veient les relacions d’avui en dia, me’n alegro tant d’estar amb en Marc, ell sí que em fa cas. Em posa comentaris dolços al mur, i penja fotos nostres- Li recalca la Carme.
La Marta sembla posar-se nerviosa i s’aixeca bruscament de la taula.
- Escolta, vaig al lavabo què no puc més, aquest cafè és fortet.- Tot just entra la Marta al bany, que la Mireia arriba a la cafeteria.
- Hola Carme! Com estàs? Em sap molt de greu, de veritat.- Li diu la Mireia amb cara  de dol, tot agafant-la de l’espatlla.
- Com? El què?
- No ho saps encara?
- Doncs no dona! de què em parles?
- No crec que sigui per mi per qui t’hagis d’assabentar però... el Marc ha deixat d’estar en una relació amb tu. A més, acaba de penjar unes fotos amb la Marta, al seu perfil, que són una mica indecents. Ja t'ho deia jo que aquesta noia... No t'ha dit què és la ex del Pol?-

RM.LL.A.