La Ciencia Ficción

La AFI describe el género de ciencia ficción como "un género que une una premisa científica o tecnológica con la especulación imaginativa. Aún si hay un objeto volador flotando en el espacio o girando sobre una ciudad en un planeta distante, en la base de toda película de ciencia ficción hay la provocativa pregunta: ‘¿Qué pasaría si…?’ El género de ciencia ficción presenta historias y situaciones que tocan nuestras esperanzas más brillantes y miedos más oscuros acerca de lo que pudo, un día, ser verdad.”

Buscar este blog

Frases célebres:

"Un sutil pensamiento erróneo puede dar lugar a una indagación fructífera que revela verdades de gran valor." Isaac Asimov.

"La Realidad es aquello que, incluso aunque dejes de creer en ello, sigue existinedo y no desaparece".
Philip K. Dick.

Microrelat - La segona generació

Admirats superiors,

Vàrem infiltrar un dels nostres a la Terra. Necessitàvem aquell planeta per la posició estratègica que ens oferia. El nostre aliat, Albert Einstein (nom terrícola), es va encarregar de donar-los els coneixements que requerien per donar lloc a un creixement intel•lectual més ràpid. Però els humans encara es trobaven en una fase violenta i immadura dins la seva edat evolutiva. Vam cometre un greu error. No estaven preparats i van usar aquells coneixements amb finalitats contraproduents. Ara ens trobem amb un planeta erm, amb poques espècies i cap d'intel•ligent. El seu cicle ha estat similar al d'un virus o al d'un paràsit. La procreació es va estendre tan ràpid que els recursos es van exhaurir a la mateixa velocitat. Aquesta carència va ser la causa del inici del gran conflicte i les armes nuclears, químiques i biològiques van posar fi al seu propi medi. Des d’on estem fent actualment el reconeixement, les ciutats semblen crostes. Tot i que inicialment creiem que això ens serviria per conquerir sense dificultats, aviat ens vam adonar que un planeta sense vida no era útil i que l'aprenentatge de totes les espècies hauria d'haver estat al seu propi ritme. "Cada cosa al seu temps", com deien ells.
Els humans però, no només habitaven en el planeta Terra. Hem trobat altres espècies basades en el carboni que han evolucionat en la mateixa direcció que aquesta. Però el seu desenllaç acaba sent autodestructiu en tots els casos. Veiem necessari intervenir en el seu cicle, no aportant tecnologia i coneixements avançats sinó aportant valors socials. Tot i que no es la nostra especialitat, comprenem que es el que a nosaltres ens ha permès avançar. Després del gran escombratge, hem aconseguit el seu codi genètic i hem deixat una "llavor" altra vegada en el planeta Terra amb l'esperança que la següent generació, canviï els transcurs del seu destí. Hi hem posat molta voluntat en aquest projecte per la potencialitat intel•lectual desaprofitada de què disposa l'ésser humà de forma natural.
La nostra missió per als pròxims dos mil anys serà el seu seguiment i en procurarem el seu auge. Doncs seran uns bons aliats en el futur.

Us mantindrem informats.

Atentament: Els creadors del para-univers.